voor 14u besteld, morgen in huis
GRATIS verzending
Shop met 20% korting
Makkelijk & veilig betalen

Recap of 2020 ♡

  • Geplaatst op
  • 0
Recap of 2020 ♡

THANK YOU !

Vandaag even een terugblik op afgelopen jaar. En wauw wat een jaar was dit...

Het jaar verliep niet zoals gepland, maar toch hebben we samen met jullie er het beste van gemaakt! Het jaar startte we met de launch van ons eigen label met truien & cardigans, niet alleen wij waren super enthousiast maar jullie zorgde ervoor dat dit een enorm succes werd! Kort daarop mochten we jullie aankondigen dat we in samenwerking gingen met NA-KD, waarbij jullie massaal langs kwamen op ons launching event weekend! Met een hapje en een drankje, toen dit nog toegestaan was.

Helaas sloeg in maart het noodlot toe en moesten we voor het eerst in 7 jaar onze deuren verplicht sluiten. Ons hart huilde enorm... Maar we konden niet bij de pakken blijven zitten! Toen begon het brainstormen met hoe we de gehele situatie zouden aanpakken. Al snel kwamen we op het idee dat als jullie niet naar She's Milano konden komen, we She's Milano naar jou brachten. Zo ontstond onze webshop, met maar een paar items. Voor we het wisten draaide de webshop op volle toeren en dankzij jullie steun werd onze drive alleen maar groter!

Ondertussen was de winkel in Gent volledig vernieuwd & mochten onze deuren terug open, wat deed dit deugd, dat ook toen jullie weer massaal langs kwamen en ons steunde met lieve woorden & berichtjes! Deze zomer opende we ook een sales pop up store naast de winkel in Gent. Hiermee behaalde we de krant dankzij jullie, omdat -jullie- ondanks de hitte, met een mondmasker aan toch de moeite deden om aan te schuiven in lange wachtrijen. Wauw, weeral wauw...

Na onze sales pop up store, toverden we dit pand om naar She's Milano The Office, daar verwerken wij momenteel al jullie bestellingen, shooten we nieuwe collecties, en nog zoveel meer! (Binnenkort ook meer hier over)

In oktober mocht She's Milano 7 kaarsjes uitblazen! Helaas mochten we dit jaar geen 7-jarig bestaan event organiseren. Maar we beloven jullie, dat vanaf alles wordt toegelaten we dit alsnog mogelijk maken!

Weer een maand verder sloeg het noodlot voor de tweede keer toe en moesten we opnieuw met pijn in ons hart sluiten. Dankzij jullie zaten we weer niet stil & brachten we She's Milano met liefde naar jullie toe ! Het was wel tijd voor een nieuwe uitdaging en zo kwam het idee van een tweede winkel. Deze is sinds december geopend in het hartje van Kortrijk.

Dit was de recap van She's Milano in 2020...

We kijken dankbaar terug op dit jaar, en zijn benieuwd wat 2021 allemaal zal brengen! Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest! Want JULLIE zijn degene die dit tot een succes hebben gemaakt, jullie zijn degene die ons motivatie gaven om door te gaan en niet op te geven. Jullie zijn degene die dag in - dag uit onze inspiratiebron zijn !

Duizend maal dank, voor jullie steun & liefde.

Dat 2021 een ongelofelijk geweldig jaar mag worden voor jou & je familie.

Vol liefde, veel geluk & een goede gezondheid.

Keep it safe !

Lots of love, Team She's Milano

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
voor 14u besteld, morgen in huis
GRATIS verzending
Shop met 20% korting
Makkelijk & veilig betalen