Verzenden & retourneren

Hoewel wij graag zouden willen beweren dat je bij She's Milano onmogelijk een miskoop kan doen, beseffen we ook dat we wel realistisch moeten blijven. Retourneren is daarom ook geen probleem.

 

RETOURADRES

Het adres waar je naar kunt retourneren is: 
She's Milano

Sint-niklaasstraat 50

9000 Gent

 

ONLINE AANKOPEN

Item(s) die online aangeschaft zijn kun je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren (op eigen kosten en in de originele verpakking) naar het bovenstaand adres.

Vergeet niet de pakbon bij te voegen en hierop te vermelden welk item je wilt retourneren. Woon je in de buurt van Gent en heb je zin om langs te komen in onze winkel? Je kunt je online aankopen ook terugbrengen of ruilen in onze winkel. Wanneer je je retour inlevert in de winkel, krijg je het bedrag binnen 7 dagen op je rekening teruggestort.

Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is!
Als wij jouw retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag binnen 7 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer waarmee jij je order hebt betaald.

Zodra wij jouw retour hebben ontvangen en binnen 7 dagen na aankomst hebben verwerkt, sturen wij jou een creditnota per mail. Je kunt dan het geld binnen die 7 dagen op je rekening of creditcard verwachten.

 

WINKEL AANKOPEN

Item(s) die in de winkel zijn aangeschaft kunnen binnen 8 dagen geretourneerd worden in onze winkel in Gent. Je krijgt hier geen geld terug, maar kan je je aankoop ruilen voor een ander item, of een tegoedbon die 12 maanden geldig is.

 

RUILEN

Toch liever een andere maat? Dan kun je ook een item ruilen voor een andere maat. 

 

ONLINE AANKOPEN

Het is mogelijk om binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling terugsturen naar bovenstaand adres. Vergeet niet deze pakbon bij te voegen en te vermelden welk artikel je wilt omruilen.

Wanneer wij jouw retour ontvangen hebben, wordt het artikel (wanneer voorradig) binnen 7 dagen omgeruild. Mocht het artikel niet binnen 7 werkdagen op voorraad komen dan zijn wij genoodzaakt het bedrag te crediteren.

Je mag ons altijd mailen indien je vragen hebt, we're here for you! We zijn bereikbaar op [email protected]